skip to Main Content
UW WONING
701CEBC3-2B0C-4001-927C-6F29B5658A38

Als schilder weet ik uiteraard als geen ander dat het onderhoud of verbouw van uw woning een goede investering is. Het schilderwerk speelt hierbij een belangrijke rol. Hierbij moet u denken aan esthetisch en preventief onderhoud. Ik sta voor u klaar om met veel precisie en passie voor het vak uw woning aan te pakken.

BINNENSCHILDERWERK

Om de kwaliteit van uw woongenot te verbeteren is het belangrijk dat uw interieur naar uw wens is ingericht. Kleur en materiaalkeuze zijn van groot belang. Deze keuze hoeft u niet alleen te maken, ik adviseer u graag over de huidige/actuele kleurentrends en materialen.

BUITENSCHILDERWERK

De buitenzijde van uw woning is heel belangrijk. Goed onderhouden buitengevels zijn een meerwaarde voor uw kostbare bezit. Wist u dat het houtwerk aan de binnenzijde van de buitengevels ook goed geconserveerd moet zijn om garantie op het buitenschilderwerk te kunnen geven? Dus mijn tip is: “Laat regelmatig uw buitengevels door een vakbekwaam schildersbedrijf, onderhouden ”.

HOUTROT
houtrot(borders)

Reparaties kunnen met hout of twee componenten epoxy worden uitgevoerd. Als er teveel reparaties in een onderdeel voorkomen, kan worden overwogen om dit in zijn geheel te vervangen. De kosten worden vooraf doorgenomen om een juiste beslissing te kunnen nemen.

ONDERHOUD OP GEBOUWEN
img_0500

Schilderwerk vraagt om goed onderhoud. Vakkundig onderhoud voorkomt vroegtijdige veroudering en levert een meerwaarde op voor uw pand. Henk van Haren Schilderwerken biedt een breed pakket diensten aan voor Verenigingen van Eigenaren. U als eigenaar weet natuurlijk het beste welke werkzaamheden u zelf wilt doen en welke u door het bedrijf wil laten uitvoeren, de mogelijkheden neem ik graag met u door.

GLASZETTEN

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten glasschade, maar natuurlijk ook voor renovatieklussen en nieuwbouwprojecten. Het inhuren van een ervaren bedrijf voor glaszetten is nooit overbodige luxe. Want glaszetten is immers speciaal werk en vereist daarom vakmanschap. Zeker als u wilt dat uw glas perfect wordt gezet en voor de beste isolatie zorgt. Uw beste keuze is dan ook om het glaszetten over te laten aan een erkend schildersbedrijf.

ONZE DIENSTEN

Algemeen: Kleuradvies, Onderhoudsadvies.

Schilderwerk: Alle voorkomende schilderwerkzaamheden voor zowel binnen als buiten.

Wandafwerking: Behang, glasvliesweefsel, afwerking met verf of structuurpasta.

Glaswerk: Voor zowel nieuwbouw als onderhoud. Alle soorten glas: enkel, isolatieglas, gefigureerd glas, glas in lood enzovoorts.

Back To Top